start je metabolisme met voedsel

Levensstijl


· eiwitten
of ze nu rauw, gekookt, geslagen of gepocheerd zijn, het maakt niet uit hoe ze worden bereid. Ze zijn goedkoop en verkrijgbaar in elke winkel. Als er geen eieren zijn, kun je vandaag ook eiwitten kopen. Ze kunnen het metabolisme starten dankzij vertakte keten aminozuren.
tlukot srdce
· schoon water
vooral in de zomer moet je voorzichtig zijn om regelmatig vocht aan te vullen, zodat je lichaam niet uitgedroogd raakt. Dit is vaak de reden waarom matabolisme vertraagt vanwege “economische redenen”. Om het te starten, wordt het aanbevolen om ijskoud water te drinken, omdat het lichaam zelf meer energie moet verbruiken om op te warmen tot lichaamstemperatuur en calorieën sneller te verbranden.

*wit vlees
wit vlees bestaat uit kip, kalkoen en konijn. Voor vetverbranding is het essentieel om voedingsmiddelen te consumeren die rijk zijn aan ijzerwit vlees. Tegelijkertijd is het licht, minder dieet, minder vet en gemakkelijk verteerbaar.

* groene thee
De Mensheid drinkt het al bijna 5000 jaar. Het is gunstig voor het hele lichaam dankzij antioxidanten. Het bevat een grote hoeveelheid EGCG, wat een snelle vetverbranding bevordert.

*cafeïnehoudende koffie
koffie is een zeer populaire drank, maar het moet niet te veel worden gebruikt. Het wordt aanbevolen 1 kopje per 1 dag.  Mensen die lange tijd cafeïnehoudende koffie drinken, hebben gemiddeld 16% snellere brandtijd dan degenen die cafeïnehoudende koffie drinken.

•melk
Er zijn tegenstanders van melk onder ons, maar er is één ding zeker – het calcium dat erin zit helpt vet efficiënter te metaboliseren

* peper
Het helpt ook om vet te verbranden, net zoals peper in de mond verbrandt. Naast vitamine C bevat peper capsaïcine, een verbinding die het metabolisme kan verhogen. Voor voedsel wordt aanbevolen om dagelijks meer dan 1 theelepel gehakte peper in te nemen.
přestávka na kávu
· volkoren pasta en gebak
volkoren voedingsmiddelen zijn niet alleen heerlijk, maar ook rijk aan vezels. Volle granen helpen meer vet te verbranden omdat het lichaam meer moeite moet doen om de granen af te breken en te verteren.

Scroll to top